HUBERTUS GOLD ŠUNIMS

Aukštos kokybės konservai šunims Hubertus gold yra lengvai virškinami ir subalansuoti. Kokybiški ingredientai kartu papildyti gyvybiškai svarbiais vitaminais ir mineralais, užtikrins Jūsų šuns gerą savijautą, stiprius kaulus, stiprius raumenis, sveiką odą ir blizgantį kailį. Tinkama mityba visų veislių šunims. Mėsos kiekis sudaro apie 70%, yra i...

Aukštos kokybės konservai šunims Hubertus gold yra lengvai virškinami ir subalansuoti. Kokybiški ingredientai kartu papildyti gyvybiškai svarbiais vitaminais ir mineralais, užtikrins Jūsų šuns gerą savijautą, stiprius kaulus, stiprius raumenis, sveiką odą ir blizgantį kailį. Tinkama mityba visų veislių šunims. Mėsos kiekis sudaro apie 70%, yra ir vieno baltymo produktų, ir begrūdis šlapias maistas.

Hubertus gold konservų sudėtyje yra tik švieži, aukštos kokybės produktai, nėra dirbtinių konservantų, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Šie konservai patenkina padidėjusius energijos poreikius, puikiai tinka skalikams, net ir itin jautriems šunims. Aukštos kokybės mėsa, subalansuoti angliavandeniai padeda aktyviems veikliems šunims išsaugoti energingumą. Konservuose nerasite skerdienos miltų ir cukraus.

Kilmės šalis Vokietija.

Daugiau

HUBERTUS GOLD ŠUNIMS Yra 15 produktų.

puslapyje
Rodomas 13 - 15 iš 15 psl.
Rodomas 13 - 15 iš 15 psl.